Latvijas Republikas Ministru kabineta tiesību aktu projekti
A A A
Aktualitātes
Par Zolitūdes traģēdijas jautājumiem
Mazinām slogu kopā!
Infografikas
Tiešraides
Gada pārskats - Latvijas valstij piederošie aktīvi
Vispārpieejamie dokumenti saistībā ar a/s "Parex banka" pārņemšanas procesu
Kalendārs
Vakances
Aktuālais jautājums
Informatīvie materiāli
Seko mums
Saziņa
Kontakti

Brīvības bulvāris 36
Rīga, LV - 1520
Tālrunis: 67082800
e-pasts: vk@mk.gov.lv

Ministru prezidents Aigars Kalvītis tikās ar Latvijas Veselības un sociālās aprūpes darbinieku arodbiedrības pārstāvjiem

Valsts kanceleja
08.08.2007
print Nosūtīt
print Drukāt

Šodien, 8.augustā Ministru prezidents Aigars Kalvītis tikās ar Latvijas Veselības un sociālās aprūpes darbinieku arodbiedrības (LVSADA) pārstāvjiem.

Ministru prezidents atzina, ka nepieciešams veikt nopietnas reformas veselības aprūpē, vienlaikus sabalansējot to ar makroekonomikas stabilitāti. Veselības aprūpe ir viena no tautsaimniecības nozarēm, kurā jārisina problēmas un jāpaaugstina darbinieku atalgojums, taču tas jādara sabalansēti, lai neizraisītu strauju inflācijas paaugstināšanos, atzīmēja Ministru prezidents.

Valdības vadītājs un LVSADA pārstāvji bija vienisprātis, ka veselības aprūpe ir nozīmīga tautsaimniecības daļa un ka jāuztur aktīvs dialogs starp valdību un medicīnas darbiniekiem, lai uzlabotu pašreizējo situāciju.  

 Ministru prezidents apliecināja savu līdzdalību veselības aprūpes problēmu risināšanā un atzina, ka nepieciešama nopietnāka apspriede par aktuālajiem jautājumiem. Puses vienojās, ka LVSADA augusta beigās turpinās iesākto dialogu ar veselības ministru Vinetu Veldri un Ministru prezidenta padomnieci sociālajos jautājumos Ilzi Stobovu.

Tikšanās laikā tika pārrunāta esošā situācija Latvijas veselības aprūpē, raksturīgākās problēmas un nepieciešamās pārmaiņas tajā.

 

Sanita Cīmure
Valsts kancelejas
Komunikācijas departamenta konsultante
Tālr.: 7082903
E-pasts: sanita.cimure@mk.gov.lv

Atpakaļ  Uz augšu  Uz sākumlapu