Latvijas Republikas Ministru kabineta tiesību aktu projekti
A A A
Aktualitātes
Par Zolitūdes traģēdijas jautājumiem
Mazinām slogu kopā!
Infografikas
Tiešraides
Gada pārskats - Latvijas valstij piederošie aktīvi
Vispārpieejamie dokumenti saistībā ar a/s "Parex banka" pārņemšanas procesu
Kalendārs
Vakances
Aktuālais jautājums
Informatīvie materiāli
Seko mums
Saziņa
Kontakti

Brīvības bulvāris 36
Rīga, LV - 1520
Tālrunis: 67082800
e-pasts: vk@mk.gov.lv

Ministru prezidents Aigars Kalvītis ar Austrijas Republikas vēstnieku Latvijā pārrunāja divpusējās sadarbības aktuālos jautājumus

Valsts kanceleja
26.09.2007
print Nosūtīt
print Drukāt

Šodien, 26.septembrī, Ministru prezidents Aigars Kalvītis tikās ar Austrijas Republikas ārkārtējo un pilnvaroto vēstnieku Latvijā Vernfrīdu Kofleru (Wernfried Köffler), kurš ieradās atvadu vizītē.

Ministru prezidents pateicās vēstniekam par personisko ieguldījumu Latvijas un Austrijas divpusējo attiecību stiprināšanā un atzina, ka „Latvija ir gandarīta par Latvijas un Austrijas intensīvo politisko dialogu un labo sadarbību federālo zemju līmenī”. Valdības vadītājs uzsvēra ieinteresētību mērķtiecīgi turpināt un padziļināt sadarbību ar Austriju ekspertu līmenī.

Aigars Kalvītis ar Vernfrīdu Kofleru apsprieda sadarbību ekonomikā, atzinīgi novērtēja tirdzniecības apjomu pieaugumu starp abām valstīm, vienlaikus uzsverot, ka šajā jomā vēl ir daudz neizmantotu iespēju.

Tikšanās laikā puses pārrunāja sadarbību kultūrā un izglītībā, Eiropas Savienības aktuālos jautājumus un pauda gandarījumu par savstarpējo atbalstu starptautiskajās organizācijās.

 

Jana Vektere
Valsts kancelejas
Komunikācijas departamenta konsultante
Tālr.: 7082919, mob.: 29244699
E-pasts: Jana.Vektere@mk.gov.lv 

Atpakaļ  Uz augšu  Uz sākumlapu