Latvijas Republikas Ministru kabineta tiesību aktu projekti
A A A
Aktualitātes
Par Zolitūdes traģēdijas jautājumiem
Mazinām slogu kopā!
Infografikas
Tiešraides
Gada pārskats - Latvijas valstij piederošie aktīvi
Vispārpieejamie dokumenti saistībā ar a/s "Parex banka" pārņemšanas procesu
Kalendārs
Vakances
Aktuālais jautājums
Informatīvie materiāli
Seko mums
Saziņa
Kontakti

Brīvības bulvāris 36
Rīga, LV - 1520
Tālrunis: 67082800
e-pasts: vk@mk.gov.lv

Ministru prezidents Latvijas Universitātes Sociālo zinātņu fakultātē atklās karjeras dienu par valsts pārvaldi

Valsts kanceleja
01.10.2007
print Nosūtīt
print Drukāt

Šā gada 4.oktobrī pulksten 10.00 Latvijas Universitātes Sociālo zinātņu fakultātē (LU SZF) (Lomonosova ielā 1A, Rīgā) Ministru prezidents Aigars Kalvītis un LU rektors profesors Mārcis Auziņš atklās karjeras dienu LU SZF. Paredzēta foto un video iespēja.

Valsts kancelejas un LU SZF kopīgi rīkotās karjeras dienas laikā studentiem būs iespēja uzzināt par karjeras iespējām valsts pārvaldē un diskutēt par valsts pārvaldes politiku, valdības komunikāciju, valsts sociālo politiku un valsts pārvaldes iestāžu informācijas centriem.

Ministru prezidents uzsver: „Darbs valsts pārvaldē ir ne tikai interesants un radošs, tas ir arī liels gods un atbildība sabiedrības priekšā. Mums ir vajadzīgi jauni, augsti kvalificēti darbinieki, kas sekmētu Latvijas izaugsmi un spētu efektīvi pārstāvēt valsts intereses starptautiskās organizācijās.”

 Karjeras dienas laikā notiks konference „Valsts pārvalde: quo vadis?”, kurā uzstāsies valsts pārvaldes vadošie speciālisti, LU SZF mācībspēki un studenti. Šāds Valsts kancelejas un LU SZF kopīgs pasākums par valsts pārvaldi notiek pirmo reizi. Tā mērķis ir tuvināt sociālo zinātņu teoriju un praksi, veicināt mācībspēku sadarbību ar iestādēm, rosināt studentus pētīt un analizēt valsts pārvaldes jautājumus un pēc augstskolas absolvēšanas izvēlēties darbu valsts pārvaldē.

Aicinām plašsaziņas līdzekļu pārstāvjus piedalīties karjeras dienā un konferencē un atspoguļot tās norisi. Plašāka informācija par pasākumu atrodama LU SZF mājas lapā: www.szf.lu.lv.

 

Jana Vektere
Valsts kancelejas
Komunikācijas departamenta konsultante
Tālr.: 7082919, mob.: 29244699
E-pasts: Jana.Vektere@mk.gov.lv 

Atpakaļ  Uz augšu  Uz sākumlapu