Latvijas Republikas Ministru kabineta tiesību aktu projekti
A A A
Aktualitātes
Par Zolitūdes traģēdijas jautājumiem
Mazinām slogu kopā!
Infografikas
Tiešraides
Gada pārskats - Latvijas valstij piederošie aktīvi
Vispārpieejamie dokumenti saistībā ar a/s "Parex banka" pārņemšanas procesu
Kalendārs
Vakances
Aktuālais jautājums
Informatīvie materiāli
Seko mums
Saziņa
Kontakti

Brīvības bulvāris 36
Rīga, LV - 1520
Tālrunis: 67082800
e-pasts: vk@mk.gov.lv

Iecelti parlamentārie sekretāri

Valsts kanceleja
02.01.2008
print Nosūtīt
print Drukāt

Ministru prezidents Ivars Godmanis parakstījis rīkojumus par parlamentāro sekretāru iecelšanu.

Saskaņā ar Ministru kabineta iekārtas likuma 12.pantu, kā arī vides ministra Raimonda Vējoņa ieteikumu, par Vides ministrijas parlamentāro sekretāru iecelts Mārtiņš Jirgens.

Ievērojot ekonomikas ministra Kaspara Gerharda ieteikumu, par Ekonomikas ministrijas parlamentāro sekretāru iecelts Artūrs Bergholcs.

Ievērojot īpašu uzdevuma ministra Eiropas Savienības finanšu pārvaldes lietās Normunda Broka ieteikumu, par īpašu uzdevumu ministra Eiropas Savienības finanšu pārvaldes lietās parlamentārā sekretāra amatā iecelta Ilze Viņķele.

Ievērojot reģionālās attīstības un pašvaldību lietu ministra Edgara Zalāna ieteikumu, par Reģionālās attīstības un pašvaldību lietu ministrijas parlamentārā sekretāra amatā iecelts Māris Krastiņš.

Ievērojot finanšu ministra Ata Slaktera ieteikumu, par Finanšu ministrijas parlamentāro sekretāri iecelta Elita Šņepste.

Ievērojot kultūras ministres Helēnas Demakovas ieteikumu, par Kultūras ministrijas parlamentāro sekretāru iecelts Andrejs Radzēvičs.

Ievērojot aizsardzības ministra Vineta Veldres ieteikumu, par Aizsardzības ministrijas parlamentāro sekretāru iecelts Jānis Porietis.

Ievērojot īpašu uzdevumu ministres elektroniskās pārvaldes lietās Inas Gudeles ieteikumu, par īpašu uzdevumu ministra elektroniskās pārvaldes lietās parlamentāro sekretāri iecelta Indra Grapmane.

Ievērojot iekšlietu ministra Mareka Segliņa ieteikumu, par Iekšlietu ministrijas parlamentāro sekretāru iecelts Ziedonis Rubezis.

Ievērojot izglītības un zinātnes ministres Tatjanas Koķes ieteikumu, par izglītības un zinātnes ministrijas parlamentāro sekretāru iecelts Rolands Broks.

Ievērojot ārlietu ministra Māra Riekstiņa ieteikumu, par Ārlietu ministrijas parlamentāro sekretāru iecelts Ēriks Zunda.

 

Aivis Freidenfelds
Ministru kabineta preses sekretārs
67082922/29241016
E-pasts:prese@mk.gov.lv

Atpakaļ  Uz augšu  Uz sākumlapu  Nosūtīt priekšlikumu