Latvijas Republikas Ministru kabineta tiesību aktu projekti
A A A
Aktualitātes
Par Zolitūdes traģēdijas jautājumiem
Mazinām slogu kopā!
Infografikas
Tiešraides
Gada pārskats - Latvijas valstij piederošie aktīvi
Vispārpieejamie dokumenti saistībā ar a/s "Parex banka" pārņemšanas procesu
Kalendārs
Vakances
Aktuālais jautājums
Informatīvie materiāli
Seko mums
Saziņa
Kontakti

Brīvības bulvāris 36
Rīga, LV - 1520
Tālrunis: 67082800
e-pasts: vk@mk.gov.lv

Ministru prezidents ar Vācijas Federatīvās Republikas ārkārtējo un pilnvaroto vēstnieku Latvijā pārrunāja sadarbības paplašināšanu

Valsts kanceleja
16.01.2008
print Nosūtīt
print Drukāt

Šodien, 16.janvārī, Ministru prezidents Ivars Godmanis tikās ar Vācijas Federatīvās Republikas ārkārtējo un pilnvaroto vēstnieku Latvijā Eberhardu Šupiusu (Eberhard Schuppius), kurš ieradās iepazīšanās vizītē.

Vācijas vēstnieks apsveica Ivaru Godmani ar jauno amatu un izteica gandarījumu par labajām un intensīvajām Latvijas un Vācijas politiskajām un ekonomiskajām attiecībām.

Ministru prezidents apliecināja Latvijas interesi turpināt attīstīt ciešo sadarbību ar Vāciju. Ivars Godmanis un Eberhards Šupiuss pārrunāja plānoto augstu amatpersonu vizīšu apmaiņu - Valsts prezidenta Valda Zatlera oficiālo vizīti Vācijā šā gada janvārī un Baltijas valstu kultūras pasākumus Vācijā kultūras gada Essentia Baltica 2008 laikā.

Ivars Godmanis uzsvēra Latvijas gatavošanos Baltijas Jūras valstu padomes sanāksmei Latvijā šā gada vasarā, vienlaikus ar kuru plānots rīkot arī konferenci uzņēmējiem.

Ministru prezidents un Vācijas vēstnieks apsprieda enerģētikas jautājumus, ES un Krievijas attiecības, Šengenas zonas paplašināšanu ES un situāciju Kosovā un Afganistānā.

 

Jana Vektere
Valsts kancelejas
Komunikācijas departamenta konsultante
Tālr.: 67082919, mob.: 29244699
E-pasts: Jana.Vektere@mk.gov.lv

Atpakaļ  Uz augšu  Uz sākumlapu  Nosūtīt priekšlikumu