Latvijas Republikas Ministru kabineta tiesību aktu projekti
A A A
Aktualitātes
Par Zolitūdes traģēdijas jautājumiem
Mazinām slogu kopā!
Infografikas
Tiešraides
Gada pārskats - Latvijas valstij piederošie aktīvi
Vispārpieejamie dokumenti saistībā ar a/s "Parex banka" pārņemšanas procesu
Kalendārs
Vakances
Aktuālais jautājums
Informatīvie materiāli
Seko mums
Saziņa
Kontakti

Brīvības bulvāris 36
Rīga, LV - 1520
Tālrunis: 67082800
e-pasts: vk@mk.gov.lv

Parakstīs līgumus par 2009.gada Eiropas Čempionāta basketbolā sievietēm organizēšanu Latvijā

Valsts kanceleja
29.02.2008
print Nosūtīt
print Drukāt

Pirmdien, 3.martā Ministru prezidents Ivars Godmanis, Starptautiskās Basketbola federācijas Eiropas nodaļas (FIBA Europe) prezidents Georgs Vassilakopulos (George Vassilakopoulos) un Latvijas Basketbola savienības prezidents Ojārs Kehris parakstīs sadarbības līgumus par 2009.gada Eiropas Čempionāta basketbolā sievietēm organizēšanu Latvijā. Parakstīšanā piedalīsies arī Izglītības un zinātnes ministre Tatjana Koķe un 2009.gada Eiropas čempionāta basketbolā sievietēm organizēšanas uzraudzības darba grupas locekļi.

Kā uzsver Ministru prezidents I.Godmanis: „Starptautiski nozīmīgu sporta sacensību organizēšana ir cieņas apliecinājums ikvienai valstij – organizatorei. Latvijas nacionālā sieviešu basketbola izlase ar savu sniegumu ir pierādījusi, ka ir viena no sieviešu basketbola elites komandām. Mūsu spēja noorganizēt tik augsta līmeņa sporta pasākumu Latvijā ir gods gan mūsu sportistēm, gan visiem sporta līdzjutējiem.”

Svinīgā parakstīšanas ceremonija notiks pirmdien, 3.martā, plkst. 13:40, Ministru kabinetā, Brīvības bulv.36, III stāvā, Ministru prezidentu zālē. Uz parakstīšanas ceremoniju tiek aicināti masu plašsaziņas līdzekļu pārstāvji. Caurlaižu nepieciešamības gadījumā, lūdzam zvanīt uz Valsts kancelejas Komunikācijas departamentu, tālr. 67082828 vai 67082922.

 

Aivis Freidenfelds
Ministru kabineta preses sekretārs
Tālr. 67082922/29241016
E-pasts: prese@mk.gov.lv

Atpakaļ  Uz augšu  Uz sākumlapu  Nosūtīt priekšlikumu