Latvijas Republikas Ministru kabineta tiesību aktu projekti
A A A
Aktualitātes
Par Zolitūdes traģēdijas jautājumiem
Mazinām slogu kopā!
Infografikas
Tiešraides
Gada pārskats - Latvijas valstij piederošie aktīvi
Vispārpieejamie dokumenti saistībā ar a/s "Parex banka" pārņemšanas procesu
Kalendārs
Vakances
Aktuālais jautājums
Informatīvie materiāli
Seko mums
Saziņa
Kontakti

Brīvības bulvāris 36
Rīga, LV - 1520
Tālrunis: 67082800
e-pasts: vk@mk.gov.lv

Ministru prezidents darba vizītē apmeklēs Daugavpili

Valsts kanceleja
16.04.2008
print Nosūtīt
print Drukāt

Piektdien, 18.aprīlī Ministru prezidents Ivars Godmanis, satiksmes ministrs Ainārs Šlesers, bērnu un ģimenes lietu ministrs Ainars Baštiks, īpašu uzdevumu ministrs sabiedrības integrācijas lietās Oskars Kastēns un Saeimas deputāts, Ārlietu komisijas priekšsēdētājs Andris Bērziņš darba vizītē apmeklēs Daugavpili.

Valdības vadītājs, ministri un Saeimas Ārlietu komisijas priekšsēdētājs uzsāks darba vizīti ar tikšanos Daugavpils pilsētas domes vadību, tās laikā pārrunās pilsētas attīstībai nepieciešamo projektu realizācijas gaitu, kuriem ir saņemts nozīmīgs Eiropas Savienības struktūrfondu, gan arī valsts finansējums. Vizītes gaitā Ministru prezidents, satiksmes ministrs un Ārlietu komisijas priekšsēdētājs, kopīgi ar Daugavpils pilsētas domes vadību apmeklēs minētos projektus. Sākumā tiks apmeklēts Kohēzijas fonda projekta „Ūdenssaimniecības attīstība Daugavpilī, II kārta” objekts Daugavas ielā 32, siltumenerģijas ražošanas koģenerācijas režīmā no atjaunojamiem resursiem katlumājas celtniecības (rekonstrukcijas) objekts Mendeļejeva ielā 13a, Rīgas ielas atjaunošanas projekta objekts, multifunkcionālās sporta halles būvniecības objekts Stadiona ielā 1, kā arī Valkas – Dunduru ielas ceļa pārvada objekts.

Bērnu un ģimenes lietu ministrs un īpašu uzdevumu ministrs sabiedrības integrācijas lietās iepazīsies ar Daugavpils 3.vidusskolu, kurā paredzēta skolas apskate, kā arī tikšanās ar Daugavpils skolēnu parlamenta, jauniešu nevalstisko organizāciju pārstāvjiem, lai pārrunātu gan izglītības, gan jauniešus interesējošās aktualitātes.

Pēcpusdienā Latviešu kultūras centrā paredzēta I.Godmaņa, A.Šlesera un A.Bērziņa tikšanās ar Daugavpils ražošanas uzņēmumu īpašniekiem un vadītājiem, lai pārrunātu esošu ekonomisku situāciju, ražošanas būtiskākās problēmas, kā arī uzklausītu viedokli par nepieciešamajiem pasākumiem, lai veicinātu ekonomiskās situācijas stabilizāciju.

Savukārt A.Baštiks un O.Kastēns pēcpusdienā paredzējuši apmeklēt J.Pilsudska Poļu vidusskolu un Poļu kultūras centru.

Plkst.16.20 Latviešu kultūras centrā notiks Ministru prezidenta I.Godmaņa un darba vizītē pavadošo pārstāvju preses konference.

Vizītes noslēgumā Ministru prezidents, satiksmes ministrs, īpašu uzdevumu ministrs sabiedrības integrācijas lietās un Saeimas Ārlietu komisijas vadītājs piedalīsies partijas LPP/LC reģionālās nodaļas sapulcē.

Plašāku informāciju par darba vizītes gaitu varēs uzzināt no Ministru prezidenta preses sekretāra Edgara Vaikuļa, mob.tālr.29209714.

 

Aivis Freidenfelds
Ministru kabineta preses sekretārs
67082922/29241016
E-pasts: prese@mk.gov.lv

Atpakaļ  Uz augšu  Uz sākumlapu  Nosūtīt priekšlikumu