Latvijas Republikas Ministru kabineta tiesību aktu projekti
A A A
Aktualitātes
Par Zolitūdes traģēdijas jautājumiem
Mazinām slogu kopā!
Infografikas
Tiešraides
Gada pārskats - Latvijas valstij piederošie aktīvi
Vispārpieejamie dokumenti saistībā ar a/s "Parex banka" pārņemšanas procesu
Kalendārs
Vakances
Aktuālais jautājums
Informatīvie materiāli
Seko mums
Saziņa
Kontakti

Brīvības bulvāris 36
Rīga, LV - 1520
Tālrunis: 67082800
e-pasts: vk@mk.gov.lv

Premjers atbalsta Bāliņas virzīšanu e-lietu ministres amatam

Valsts kanceleja
09.05.2008
print Nosūtīt
print Drukāt

Piektdien, 9.maijā Ministru prezidents Ivars Godmanis tikās ar e-lietu ministra amata kandidāti Signi Bāliņu, pārrunājot pretendentes līdzšinējo profesionālo pieredzi informācijas tehnoloģiju un elektroniskās pārvaldes jomā, kā arī caurskatot valdības deklarācijas e-lietu nozīmīgākos uzdevumus. Pēc sarunas I.Godmanis atzina, ka Bāliņas kandidatūra atbilst izvirzītajām prasībām, tāpēc jau nākamajā ceturtdienā (15.maijs) Ministru prezidents aicinās Saeimas deputātus atbalstīt Bāliņas apstiprināšanu ministres amatā.


Foto: A.Freidenfelds

Tikšanās laikā S.Bāliņa ar premjeru pārrunāja līdzšinējo praktisko un akadēmisko darbu gan Latvijas Universitātes pasniedzējas, gan arī „Datorzinību centrs” valdes priekšsēdētājas amatā.

I.Godmanis iepazīstināja ministres amata kandidāti ar Valdības deklarācijā un Rīcības plānā paredzētajiem uzdevumiem elektronisko pakalpojumu un informācijas sabiedrības attīstības jomā. Tāpat pārrunāta e-sekretariāta paveiktais valdības pirmajās 100 dienās. I.Godmanis norādīja, ka īpaša uzmanība jāvelta Eiropas Savienības struktūrfondu apguvei. „Tam jānotiek bez aizķeršanās, jo šī ir mūsu labākā iespēja krietni uzlabot elektronisko pakalpojumu pieejamību informācijas sistēmu attīstību un gan valsts, gan pašvaldību līmeņos,” uzsvēra Ministru prezidents.

 

 

Ieva Aile
Valsts kancelejas
Komunikācijas departamenta vadītāja
Tālr.: 67082902 / 29104676
E-pasts: Ieva.Aile@mk.gov.lv
www.mk.gov.lv

Atpakaļ  Uz augšu  Uz sākumlapu  Nosūtīt priekšlikumu