Latvijas Republikas Ministru kabineta tiesību aktu projekti
A A A
Aktualitātes
Par Zolitūdes traģēdijas jautājumiem
Mazinām slogu kopā!
Infografikas
Tiešraides
Gada pārskats - Latvijas valstij piederošie aktīvi
Vispārpieejamie dokumenti saistībā ar a/s "Parex banka" pārņemšanas procesu
Kalendārs
Vakances
Aktuālais jautājums
Informatīvie materiāli
Seko mums
Saziņa
Kontakti

Brīvības bulvāris 36
Rīga, LV - 1520
Tālrunis: 67082800
e-pasts: vk@mk.gov.lv

Gaida pieteikumus Ministru kabineta balvai

Valsts kanceleja
15.08.2008
print Nosūtīt
print Drukāt

Ministru kabineta Apbalvošanas Padome uzaicina Ministru kabineta locekļus, Latvijas Pašvaldību savienību un sabiedriskās organizācijas iesniegt Ministru kabineta Apbalvošanas padomei līdz šā gada 30.septembrim ierosinājumus un materiālus par Ministru kabineta balvas piešķiršanu.

No 1995.gada Ministru kabineta balvu pasniegta trīspadsmit reizes, tā piešķirta 55 laureātiem individuāli, kā arī kolektīvā balva - Latvijas Nacionālajam simfoniskajam orķestrim, Valsts akadēmiskajam korim „Latvija”, korim „Kamēr” un Civillikuma komentāru izstrādes darba grupai. Ministru kabineta balvu pasniedz reizi gadā pirms Latvijas Republikas proklamēšanas gadadienas.

1995.gada 8.augustā Ministru kabinets pieņēma lēmumu, ar kuru tika nodibināta Ministru kabineta balva par nozīmīgiem darbiem vai nopelniem demokrātiskas un tiesiskas Latvijas valsts attīstībā, saimnieciskajā vai sabiedriskajā darbībā vai citās valstij nozīmīgās jomās. Ministru kabineta balva ir naudas summa 5000 latu apmērā, Goda diploms un krūšu nozīme, to piešķir par darbiem, kas pabeigti iepriekšējā gadā, vai par nopelniem ilgākā laikposmā.

Plašāku informāciju par Ministru kabineta balvas laureātiem un nosacījumiem, lai iesniegtu materiālus Apbalvošanas padomei var iegūt Ministru kabineta interneta mājas lapā http://www.mk.gov.lv/lv/mk/apbalvosanas-padome-pasniegtie-apbalvojumi/

 

Aivis Freidenfelds
Ministru kabineta preses sekretārs
Tālr.67082922/29241016
E-pasts: prese@mk.gov.lv

Atpakaļ  Uz augšu  Uz sākumlapu