Latvijas Republikas Ministru kabineta tiesību aktu projekti
A A A
Aktualitātes
Par Zolitūdes traģēdijas jautājumiem
Mazinām slogu kopā!
Infografikas
Tiešraides
Gada pārskats - Latvijas valstij piederošie aktīvi
Vispārpieejamie dokumenti saistībā ar a/s "Parex banka" pārņemšanas procesu
Kalendārs
Vakances
Aktuālais jautājums
Informatīvie materiāli
Seko mums
Saziņa
Kontakti

Brīvības bulvāris 36
Rīga, LV - 1520
Tālrunis: 67082800
e-pasts: vk@mk.gov.lv

Ministru prezidents I.Godmanis talkos Rojā

Valsts kanceleja
12.09.2008
print Nosūtīt
print Drukāt

Atsaucoties Lielās talkas organizētāju aicinājumam, sestdien, 13.septembrī Ministru prezidents Ivars Godmanis kopā ar biroja darbiniekiem un Valsts kancelejas direktori Guntu Veismani piedalīsies vērienīgajā Latvijas vides sakopšanas pasākumā. Premjera talkošanas vieta būs Roja, satīrot piegružotās meža platības Rojas pierobežā.

„Es esmu PAR - par tīru un zaļu Latviju, par ilgtspējīgu valsts attīstību, par saliedētu tautu, par reāliem darbiem, ne tukšiem vārdiem. Par to, ka mēs visi pieliekam roku piemēsloto vietu izmēšanā un atkritumus metam tikai konteineros vai aizvedam uz izgāztuvi. Par Latviju valsts 90-tajā dzimšanas dienā,” norāda Ministru prezidents.

Pēc talkas I.Godmanis tiksies ar Rojas novada domes vadību un apmeklēs Rojas ostu, jauno Kultūras centru un citus objektus.

Jau ziņots, ka Lielā talka „Par tīru un zaļu valsti. Dāvana Latvijai 90.gadadienā” notiek Latvijas 90.gades svinību pasākumu ietvaros. Pasākumā piedalīsies 362 pašvaldības – pilsētas, pagasti, novadi – aicinot ikvienu iedzīvotāju sakopt nelegālās izgāztuves mežos un pļavās, gružu čupas pie upēm un ezeriem vai piecūkotās ceļmalas. Talkas idejas autore ir rakstniece Anna Žīgure, talkas patrons – Valsts prezidents Valdis Zatlers.

 

Papildus informācija:
Krists Leiškalns
Ministru prezidenta padomnieks
sabiedrisko attiecību jautājumos
Tālr.: 29496686
e-pasts: Krists.Leiskalns@mk.gov.lv

Atpakaļ  Uz augšu  Uz sākumlapu