Latvijas Republikas Ministru kabineta tiesību aktu projekti
A A A
Aktualitātes
Par Zolitūdes traģēdijas jautājumiem
Mazinām slogu kopā!
Infografikas
Tiešraides
Gada pārskats - Latvijas valstij piederošie aktīvi
Vispārpieejamie dokumenti saistībā ar a/s "Parex banka" pārņemšanas procesu
Kalendārs
Vakances
Aktuālais jautājums
Informatīvie materiāli
Seko mums
Saziņa
Kontakti

Brīvības bulvāris 36
Rīga, LV - 1520
Tālrunis: 67082800
e-pasts: vk@mk.gov.lv

Ministru prezidents piedalīsies Eiropadomes sanāksmē Briselē

Valsts kanceleja
10.12.2008
print Nosūtīt
print Drukāt

Šī gada 11. un 12. decembrī Briselē notiks Eiropadomes sanāksme, kurā Latviju pārstāvēs Ministru prezidents Ivars Godmanis un Ārlietu ministrs Māris Riekstiņš.

Eiropas Savienības valstu un valdību vadītāju tikšanās galvenās sarunu tēmas un risināmie jautājumi būs turpmākais Lisabonas līguma virzības process, ekonomikas un finanšu situācija – kopīgi pasākumi Eiropas ekonomikas atveseļošanai, kā arī klimata un enerģētikas pakete.

Papildu šiem būtiskajiem jautājumiem sanāksmes laikā dalībnieki tiks iepazīstināti ar Eiropas Komisijas izstrādāto enerģētikas drošības dokumentu paketi. Eiropas Komisijas pārstāvji prezentēs ziņojumu par Eiropas drošības stratēģijas īstenošanu. Savukārt prezidējošā valsts Francija iepazīstinās ar deklarācijas projektu par Eiropas drošības un aizsardzības politikas stiprināšanu.

Eiropadomes darba kārtība:

11. decembrī plkst. 15.30 notiks Eiropadomes pirmā darba sesija, kurā Latviju pārstāvēs Ārlietu ministrs Māris Riekstiņš.  Ministru prezidents Ivars Godmanis Briselē ieradīsies 11. decembra vakarpusē un piedalīsies pēc pirmās darba sesijas paredzētajās darba vakariņas. Plkst. 22.30 I. Godmanis piedalīsies preses konferencē.

12. decembrī plkst. 10.00 I. Godmanis pārstāvēs Latviju Eiropadomes otrajā darba sesijā, kurā tiks apstiprināti Eiropadomes secinājumi.


Zanda Šadre
Komunikācijas departamenta konsultante
Tālr. 6-7082919 / 2-9120742
E-pasts: zanda.sadre@mk.gov.lv

Atpakaļ  Uz augšu  Uz sākumlapu