Latvijas Republikas Ministru kabineta tiesību aktu projekti
A A A
Aktualitātes
Par Zolitūdes traģēdijas jautājumiem
Mazinām slogu kopā!
Infografikas
Tiešraides
Gada pārskats - Latvijas valstij piederošie aktīvi
Vispārpieejamie dokumenti saistībā ar a/s "Parex banka" pārņemšanas procesu
Kalendārs
Vakances
Aktuālais jautājums
Informatīvie materiāli
Seko mums
Saziņa
Kontakti

Brīvības bulvāris 36
Rīga, LV - 1520
Tālrunis: 67082800
e-pasts: vk@mk.gov.lv

Oficiālā vizītē Latvijā ieradīsies Lietuvas Republikas premjerministrs

Valsts kanceleja
26.01.2009
print Nosūtīt
print Drukāt

Pirmdien, 26. janvārī oficiālā vizītē Latvijā uzturēsies Lietuvas Republikas premjerministrs Andrjus Kubiļus (Andrius Kubilius).

Vizītes ietvaros A. Kubiļus tiksies ar Valsts prezidentu Valdi Zatleru, Saeimas priekšsēdētāju Gundaru Daudzi un Ministru prezidentu Ivaru Godmani, lai pārrunātu Latvijas un Lietuvas divpusējās sadarbības jautājumus un ekonomisko situāciju.

Ministru prezidents I. Godmanis sagaidīs Lietuvas premjerministru A. Kubiļus pie Brīvības pieminekļa, kur notiks svinīgā ziedu nolikšanas ceremonija. Pēc tās Ministru kabinetā paredzētas abu valstu valdību vadītāju un oficiālo delegāciju sarunas un kopīga preses konference.

Plašsaziņas līdzekļu pārstāvju ievērībai!
 
Ir mainīts Latvijas Republikas Ministru prezidenta Ivara Godmaņa un Lietuvas Republikas premjerministra Andrjusa Kubiļus preses konferences norises laiks un vieta. Abu valstu valdību vadītājo kopīgais preses brīfings notiks plkst.13.30, "Gallery Park Hotel" (Kr.Valdemāra iela 7).

Plašsaziņas līdzekļu pārstāvju ievērībai, kuri vēlas atspoguļot Lietuvas Republikas premjerministra Andrjus Kubiļus oficiālo vizīti Latvijā (š.g. 26. janvārī).

Atgādinām, ka mediju pārstāvju dalība vīzītes pasākumos jāpiesaka līdz 23.janvārim plkst. 12:00, sazinoties ar Valsts kancelejas Komunikācijas departamentu pa tālruni: 67082919 vai 67082828, vai e-pastu: zanda.sadre@mk.gov.lv

Informējam, ka taupības nolūkos atsevišķas akreditācijas kartes oficiālās vizītes ietvaros netiks izsniegtas. Iekļūšanai Ministru kabineta, LR Saeimas un Rīgas pils ēkā būs derīgas mediju akreditācijas kartes 2009. gadam attiecīgajā institūcijā. Mediju pārstāvji, kuri vēlas atspoguļot Lietuvas premjerministra oficiālo vizīti Latvijā un kuriem nav izsniegtas pastāvīgās akreditācijas kartes iekļūšanai Ministru kabinetā, LR Saeimā un Rīgas pilī, lūgums sazināties ar Valsts kancelejas Komunikācijas departamentu pa tālruni: 67082919 vai 67082828, vai e-pastu: zanda.sadre@mk.gov.lv, kā arī ar LR Saeimas Preses dienestu (67087218) un Valsts Prezidenta preses dienestu 67092132.

Atgādinām, ka mediju pārstāvjiem Ministru kabinetā, LR Saeimā un Rīgas pils ēkā jāierodas vismaz 20 minūtes pirms tikšanās sākuma, lai izietu drošības pārbaudi.

Zanda Šadre
Komunikācijas departamenta konsultante
Tālr. 67082919 / 29120742
E-pasts: zanda.sadre@mk.gov.lv

Lejupielādēt Lietuvas Republikas premjerministra Andrjus Kubiļus oficiālās vizītes Latvijā Republikā programma
Atpakaļ  Uz augšu  Uz sākumlapu