Latvijas Republikas Ministru kabineta tiesību aktu projekti
A A A
Aktualitātes
Par Zolitūdes traģēdijas jautājumiem
Mazinām slogu kopā!
Infografikas
Tiešraides
Gada pārskats - Latvijas valstij piederošie aktīvi
Vispārpieejamie dokumenti saistībā ar a/s "Parex banka" pārņemšanas procesu
Kalendārs
Vakances
Aktuālais jautājums
Informatīvie materiāli
Seko mums
Saziņa
Kontakti

Brīvības bulvāris 36
Rīga, LV - 1520
Tālrunis: 67082800
e-pasts: vk@mk.gov.lv

Ministru kabinetā atklās karikatūru izstādi par ES projektu sasniegumiem

Valsts kanceleja
27.05.2014
print Nosūtīt
print Drukāt

Trešdien, 28.maijā, Ministru kabinetā atklās karikatūru izstādi „Eiropas Sociālais fonds – Tev!”, kas veltīta Valsts kancelejas un Sabiedrības integrācijas fonda (SIF) administrēto Eiropas Sociālā fonda (ESF) projektu sasniegumiem.

Karikatūras zīmējis pazīstamais mākslinieks-karikatūrists Zemgus Zaharāns.

Izstādei izvēlētie projekti raksturo to dažādību: NVO padomes izveidošana Līvānos un ekspertu viedokļu paušana Eiropas Ekonomisko un sociālo lietu komitejā, ISO sertifikāta iegūšana Mērsraga ostā un vienas pieturas aģentūru izveide vairākās pašvaldībās, pašvaldību darbinieku apmācības un elektronisks buklets par ES finansēm, jauni interneta rīki Kurzemes apceļošanai un pētījums par Rēzeknes novada industriālo teritoriju attīstību.

Izstādes atklāšanā trešdien, 28.maijā, piedalīsies projektu īstenotāju pārstāvji, sadarbības partneri, Valsts kancelejas un SIF pārstāvji. Pasākumā klātesošos uzrunās Valsts kancelejas Eiropas Savienības struktūrfondu departamenta vadītājs Haralds Beitelis, SIF sekretariāta direktora vietniece Sandra Rieksta, Latvijas Pašvaldību savienības priekšsēdis Andris Jaunsleinis, kā arī karikatūru autors Z.Zaharāns. 

Mediju iespējas: foto un video, žurnālistu dalība pasākumā. Izstādes atklāšana notiks valdības nama 2.stāva vestibilā (pie Zaļās zāles) plkst.11:00. Šī būs arī iespēja vienkopus satikt daudzu izstādē iekļauto projektu īstenotājus un uzklausīt to stāstus par projekta nozīmi, sasniegumiem un izaicinājumiem, īstenojot projektus.
 
Valsts kanceleja un SIF 2007. – 2013. gada ES struktūrfondu plānošanas periodā uzraudzīja 279 ESF finansētu projektu ieviešanu vairāk nekā 12 miljonu eiro apmērā. Īstenoto projektu lokā ir tādi, kas stiprina nevalstisko organizāciju spējas piedalīties valsts un pašvaldību lēmumu pieņemšanā, projekti, kuru laikā radīti jauni pakalpojumi iedzīvotājiem, uzlabota pašvaldību sniegto pakalpojumu kvalitāte, tiek strādāts pie administratīvo šķēršļu mazināšanas uzņēmējdarbībā un citās jomās, tiek veicināta sadarbība starp darba devējiem un darba ņēmējiem.

Ielūgums

Signe Znotiņa - Znota
Ministru kabineta preses sekretāre
Tālr.: +371 28803639 / 67082919
E-pasts: Signe.Znotina@mk.gov.lv

Atpakaļ  Uz augšu  Uz sākumlapu