Latvijas Republikas Ministru kabineta tiesību aktu projekti
A A A
Aktualitātes
Par Zolitūdes traģēdijas jautājumiem
Mazinām slogu kopā!
Infografikas
Tiešraides
Gada pārskats - Latvijas valstij piederošie aktīvi
Vispārpieejamie dokumenti saistībā ar a/s "Parex banka" pārņemšanas procesu
Kalendārs
Vakances
Aktuālais jautājums
Informatīvie materiāli
Seko mums
Saziņa
Kontakti

Brīvības bulvāris 36
Rīga, LV - 1520
Tālrunis: 67082800
e-pasts: vk@mk.gov.lv

Ministru prezidents dosies darba vizītē uz Japānu

Valsts kanceleja
12.04.2006
print Nosūtīt
print Drukāt

Laikā no 18. līdz 24.aprīlim Ministru prezidents Aigars Kalvītis plašas Latvijas uzņēmēju un tūrisma firmu vadītāju delegācijas pavadībā apmeklēs Japānu darba vizītē.

Tā būs pirmā Latvijas valdības vadītāja vizīte šajā zemē ar mērķi stiprināt abu valstu politiskos un ekonomiskos kontaktus, veidot konkrētus sadarbības projektus starp Latviju un Japānu.

Vizītes laikā Ministru prezidentam paredzēta plaša pasākumu programma un tikšanās ar Japānas premjerministru Džuničiro Koidzumi (Junichiro Koizumi) un ārlietu ministru Taro Aso (Taro Aso). Ministru prezidents svinīgi atklās jauno Latvijas Republikas vēstniecību Tokio.

Aigars Kalvītis tiksies ar Japānas lielākās uzņēmēju apvienības Eiropas komitejas līdzpriekšsēdētāju Hajime Sasaki, mazo un vidējo uzņēmēju asociācijas „Jetro” vadītāju Osamu Watanabe, kā arī piedalīsies un teiks uzrunu Japānas – Latvijas biznesa forumā, kurā tiks runāts par uzņēmējdarbības iespējām Latvijā un Japānā.

Paredzēta Ministru prezidenta tikšanās ar Japānas elektronikas kompānijas „Hitachi” vadītāju Etsuhiko Shoyama un autobūves kompānijas „Mitsubishi Motors” prezidentu Yorihiko Kojima. Aigars Kalvītis tiksies ar lielākajām Japānas tūrisma kompānijām, un ir plānota kopēja Latvijas un Japānas tūrisma firmu pārstāvju tikšanās.

Latvijā Ministru prezidents atgriezīsies 24.aprīlī.

Atpakaļ  Uz augšu  Uz sākumlapu