Latvijas Republikas Ministru kabineta tiesību aktu projekti
A A A
Aktualitātes
Par Zolitūdes traģēdijas jautājumiem
Mazinām slogu kopā!
Infografikas
Tiešraides
Gada pārskats - Latvijas valstij piederošie aktīvi
Vispārpieejamie dokumenti saistībā ar a/s "Parex banka" pārņemšanas procesu
Kalendārs
Vakances
Aktuālais jautājums
Informatīvie materiāli
Seko mums
Saziņa
Kontakti

Brīvības bulvāris 36
Rīga, LV - 1520
Tālrunis: 67082800
e-pasts: vk@mk.gov.lv

Ministru prezidents iepazīsies ar Dailes teātra rekonstrukcijas darbu norisi

Valsts kanceleja
04.07.2006
print Nosūtīt
print Drukāt

Trešdien, 5.jūnijā, laikā no 15.00 līdz 15.50 Ministru prezidents Aigars Kalvītis apmeklēs Dailes teātri, tiksies ar teātra direktoru Aivaru Līni un iepazīsies ar teātra rekonstrukcijas darbu norisi.

Ministru kabinets 2005. gada rudenī pieņēma lēmumu par četru miljonu latu piešķiršanu Dailes teātra rekonstrukcijai, no kuriem trīs miljoni latu paredzēti celtniecības un remonta darbiem, bet viens miljons – speciālām iekārtām: gaismas, skaņas, tulkošanas iekārtām, videonovērošanai, zāles krēslu nomaiņai u.c.. Dailes teātra direktors Aivars Līnis uzsvēra, ka šāda apjoma investīcijas Dailes teātrim nav bijušas piešķirtas, kopš teātra ēkas uzcelšanas.

Nozīmīgu kultūras objektu sakopšana ir viena no valdības prioritātēm. Ministru prezidents sekos līdzi valdības piešķirtā finansējuma izlietojumam, atjaunošanas darbu kvalitātei un efektivitātei Dailes teātrī.

Aicinām plašsaziņas līdzekļu pārstāvjus līdz ar Ministru prezidentu piedalīties Dailes teātra rekonstrukcijas darbu apskatē un līdz trešdienas, 5.jūlija, pulksten 12.00 pieteikties Valsts kancelejas Komunikācijas departamentā pa tālruni: 7082919 vai pa e-pastu: Jana.Vektere@mk.gov.lv.

Atpakaļ  Uz augšu  Uz sākumlapu