Latvijas Republikas Ministru kabineta tiesību aktu projekti
A A A
Aktualitātes
Par Zolitūdes traģēdijas jautājumiem
Mazinām slogu kopā!
Infografikas
Tiešraides
Gada pārskats - Latvijas valstij piederošie aktīvi
Vispārpieejamie dokumenti saistībā ar a/s "Parex banka" pārņemšanas procesu
Kalendārs
Vakances
Aktuālais jautājums
Informatīvie materiāli
Seko mums
Saziņa
Kontakti

Brīvības bulvāris 36
Rīga, LV - 1520
Tālrunis: 67082800
e-pasts: vk@mk.gov.lv

Ministru prezidents pateicas visiem Rīgas NATO samita organizētājiem

Valsts kanceleja
30.11.2006
print Nosūtīt
print Drukāt

Ministru prezidents Aigars Kalvītis pateicas visiem Rīgas NATO samita organizētājiem par izcilo darbu līdz šim Latvijas vēsturē visnozīmīgākā starptautiskā pasākuma organizēšanā.

„Rīgas NATO samits parādīja, ka Latvija var visaugstākajā līmenī nodrošināt lielu un nozīmīgu pasākumu organizēšanu, valdība no savas puses darīja visu, lai samits būtu labi sagatavots,” uzsver Aigars Kalvītis.

Ministru prezidents ir gandarīts par samita norisi un efektīvo darbu, kas bija iespējams, pateicoties daudzu tūkstošu Latvijas brīvprātīgo, valsts un pašvaldību dienestu un institūciju teicamajam darbam.

Ministru prezidents Aigars Kalvītis īpaši pateicas NATO samita sekretariātam, Aizsardzības, Ārlietu un Iekšlietu ministrijām, diplomātiem, Nacionālo bruņoto spēku karavīriem, Policijai, Zemessardzei, nevalstiskajai organizācijai „LATO”, Rīgas NATO samita fondam, plašsaziņas līdzekļiem, Lidostas „Rīga” darbiniekiem, Latvijas kultūras darbiniekiem, transporta un ēdināšanas uzņēmumiem, celtniekiem, Rīgas un Jūrmalas pašvaldībām, kā arī visiem tehniskajiem darbiniekiem un pakalpojumu sniedzējiem. Paldies arī rīdziniekiem un Latvijas iedzīvotājiem par sapratni un viesmīlību.

 

Jana Vektere
Valsts kancelejas
Komunikācijas departamenta konsultante
Tālr.: 7082919, mob.: 29244699
E-pasts: Jana.Vektere@mk.gov.lv

Atpakaļ  Uz augšu  Uz sākumlapu