Latvijas Republikas Ministru kabineta tiesību aktu projekti
A A A
Aktualitātes
Par Zolitūdes traģēdijas jautājumiem
Mazinām slogu kopā!
Infografikas
Tiešraides
Gada pārskats - Latvijas valstij piederošie aktīvi
Vispārpieejamie dokumenti saistībā ar a/s "Parex banka" pārņemšanas procesu
Kalendārs
Vakances
Aktuālais jautājums
Informatīvie materiāli
Seko mums
Saziņa
Kontakti

Brīvības bulvāris 36
Rīga, LV - 1520
Tālrunis: 67082800
e-pasts: vk@mk.gov.lv

Uzaicinājums uz preses konferenci

Valsts kanceleja
18.05.2007
print Nosūtīt
print Drukāt

Latvijas pašvaldību, uzņēmumu un valsts institūciju darbības produktivitātes kāpināšana kļūst arvien vairāk atkarīga no zināšanām, komunikācijas un informācijas apmaiņas ātruma, no ražošanas efektivitātes palielināšanas un jauno produktu atbilstības iedzīvotāju prasībām. Apzinoties Latvijas izaugsmei tik nozīmīgus izaicinājumus, Valsts kanceleja (VK) un Latvijas Darba devēju konfederācija kā ietekmīgu risinājumu redz efektīvas pārvaldības veicināšanu uzņēmējdarbībā, valsts un pašvaldības institūcijās, sekmējot publisko un privāto sektoru sadarbību.

LDDK sadarbībā ar VK, izsludina pieteikšanos „Efektīvas pārvaldības gada balva 2007”. Balvas mērķis ir apzināt labākos efektīvas pārvaldības piemērus, stiprināt publiskā un privātā sektora sadarbību, un apbalvotu produktīvākos līderus - uzņēmumu, pašvaldību un valsts institūciju. Balva tiks pasniegta labākajam efektīvas pārvaldības piemēram trīs kategorijās - uzņēmumam, pašvaldībai un valsts institūcijai.

Iesaistot sadarbības partnerus a/s Hansabanka, SIA Deloitte, SIA Microsoft Latvia un Latvijas Pašvaldību savienību, VK un LDDK organizēs interaktīvu forumu par biznesa, valsts un pašvaldību institūciju sadarbības iespējām, kurā tiks iekļautas tematiskas sesijas par cilvēkresursu vadību, infrastruktūras pieejamību un partnerības veicināšanu. Foruma laikā tiks sagatavotas rekomendācijas publiskās un privātās partnerības labas prakses uzlabošanai un efektīvas pārvaldības novērtēšanai.

Laipni lūdzam Jūs pagodināt ar savu klātbūtni „Efektīvas pārvaldības gada balvas 2007” diskusiju un pasludināšanu 24.maijā plkst. 12:00, Hansabankas “Saules akmens” (Rīga, Balasta dambis 1a), Apaļā galda zālē, 25.stāvā.

Pasākumā piedalīsies efektīvas pārvaldības eksperti, kas sniegs savu vērtējumu par efektīvas pārvaldības situāciju Latvijā privātās un publiskās partnerības kontekstā:

  • LDDK prezidents Vitālijs Gavrilovs
  • LDDK ģenerāldirektore Elīna Egle
  • Valsts kancelejas direktore Gunta Veismane
  • „Deloitte” Centrāleiropas vadošais tirgus un mārketinga partneris Igors Rodins
  • „Microsoft Latvia” Pārstāvniecības Latvijā vadītājs Sandis Kolomenskis
  • Latvijas Pašvaldību savienības priekšsēdis Andris Jaunsleinis
  • Žūrijas pārstāvji (skatīt pielikumā)

Lai organizētu caurlaides iekļūšanai a/s Hansabankas „Saules akmens” ēkā, lūdzu informēt savlaicīgi par dalību preses konferencē līdz 2007.gada 22.maijam, pa tālruni: 7325169 vai 29443666.

Atpakaļ  Uz augšu  Uz sākumlapu