Latvijas Republikas Ministru kabineta tiesību aktu projekti
A A A
Aktualitātes
Par Zolitūdes traģēdijas jautājumiem
Mazinām slogu kopā!
Infografikas
Tiešraides
Gada pārskats - Latvijas valstij piederošie aktīvi
Vispārpieejamie dokumenti saistībā ar a/s "Parex banka" pārņemšanas procesu
Kalendārs
Vakances
Aktuālais jautājums
Informatīvie materiāli
Seko mums
Saziņa
Kontakti

Brīvības bulvāris 36
Rīga, LV - 1520
Tālrunis: 67082800
e-pasts: vk@mk.gov.lv

Sākusies pieteikšanās Valsts kancelejas un Latvijas Darba devēju konfederācijas organizētajam forumam „Efektīva pārvaldība un partnerība”

Valsts kanceleja
11.10.2007
print Nosūtīt
print Drukāt

Šā gada 1.novembrī viesnīcā Reval Hotel Latvija notiks forums „Efektīva pārvaldība un partnerība. Labā prakse biznesā, valsts un pašvaldību institūcijās”, ko organizē Valsts kanceleja un Latvijas Darba devēju konfederācija.

Foruma mērķis ir aicināt vienkopus valsts, pašvaldību un privātā sektora pārstāvjus, lai pārrunātu organizāciju pārvaldības aktualitātes un labāko praksi, kā arī analizētu savstarpējās sadarbības potenciālu un apzinātu pastāvošos šķēršļus sektoru partnerības jomā.

Foruma pirmajā daļā tiks apskatīti tādi jautājumi kā biznesa un valsts pārvaldes perspektīva, sociāli atbildīga uzņēmējdarbība, biznesa plānošanas metožu pielietojums valsts pārvaldes attīstībai un citi. Savukārt foruma otrajā daļā paredzētas darba grupu diskusijas, kurās labākās prakses piemērus prezentēs valsts un pašvaldības iestāžu, kā arī uzņēmumu pārstāvji. Foruma trešajā daļā notiks paneļdiskusija par administratīvo šķēršļu mazināšanu publiskās un privātās partnerības veicināšanai.

Foruma noslēgumā paredzēta Efektīvas pārvaldības gada balvas pasniegšana.

Forumā aicināti piedalīties visu trīs sektoru pārstāvji. Lai piedalītos, lūdzam aizpildīt reģistrācijas anketu un līdz š.g. 23.oktobrim nosūtīt to uz e-pastu dace.aizstrauta@mk.gov.lv vai pa faksu 67213505.

Papildinformāciju par forumu un pieteikšanās kārtību var iegūt, zvanot Dacei Aizstrautai pa tālruni 67082975.

Pielikumā: Foruma programma

Atpakaļ  Uz augšu  Uz sākumlapu