Latvijas Republikas Ministru kabineta tiesību aktu projekti
A A A
Aktualitātes
Par Zolitūdes traģēdijas jautājumiem
Mazinām slogu kopā!
Infografikas
Tiešraides
Gada pārskats - Latvijas valstij piederošie aktīvi
Vispārpieejamie dokumenti saistībā ar a/s "Parex banka" pārņemšanas procesu
Kalendārs
Vakances
Aktuālais jautājums
Informatīvie materiāli
Seko mums
Saziņa
Kontakti

Brīvības bulvāris 36
Rīga, LV - 1520
Tālrunis: 67082800
e-pasts: vk@mk.gov.lv

Izsludina konkursu par dienesta automobiļu nomu

Valsts kanceleja
14.05.2007
print Nosūtīt
print Drukāt

Dienesta transportlīdzekļu nomas konkursa komisija izsludina atklātu konkursu par 549 automobiļu nomu, no kuriem 16 automobiļi domāti ministriju un īpašu uzdevumu ministru sekretariātiem, 10 automobiļi domāti – Satversmes tiesas, Augstākās tiesas, prokuratūras, SAB, KNAB un Informācijas analīzes dienesta vajadzībām.

523 automobiļi ir plānoti ministriju un sekretariātu padotībā esošo valsts iestāžu, t.sk. 82 automobiļi ir domāti Pārtikas un veterinārajam dienestam, 67 Valsts meža dienestam, 31 NBS nodrošinājuma pavēlniecībai, un citu iestāžu vajadzībām. Pieteikšanās termiņš ir šā gada 9.jūlijs.

Konkursa paziņojums un nolikums publicēts un pieejams Ministru kabineta mājas lapā internetā www.mk.gov.lv sadaļā Valsts kanceleja/Valsts iepirkums.

Šogad pirmo reizi konkursa nolikumā ir ietvertas stingras vides prasības – atbilstība EURO IV vai EURO V emisijas prasībām, kā arī viens no vērtēšanas kritērijiem būs oglekļa dioksīda (CO2) emisija.

Būtiskākie pretendentu piedāvājumu vērtēšanas kritēriji tiks prasītā - nomas maksa, kārtējās izmaksas, piedāvātā kvalitāte un tehniskās apkopes iespējas.

Šis ir piektais centralizētais auto nomas (operatīvā līzinga) konkurss. Šajā konkursā paredzēts nodrošināt ar automobiļiem tās iestādes, kurām šogad beigsies 2004.gadā noslēgtie nomas līgumi, kā arī iestādēm, kuras automašīnas bija iegādājušās pirms centralizētās auto līzinga sistēmas ieviešanas 2003.gadā. Konkursa nolikums sagatavots atbilstoši valsts iestāžu vajadzībām un ieteikumiem, kurus konkursa komisija ir izskatījusi un izvērtējusi nolikuma tapšanas gaitā, automobiļus sadalot 16 grupās.

Visus pieteikumus vērtēs Dienesta transportlīdzekļu nomas konkursa komisija. Komisijas priekšsēdētāja ir Valsts kancelejas direktore Gunta Veismane. Tāpat komisijā ietilpst pārstāvji no Finanšu, Zemkopības, Vides un Satiksmes ministrijas, Ceļu satiksmes drošības direkcijas, Autotransporta direkcijas, Rīgas Tehniskās universitātes.

 

Laine Kučinska
Komunikācijas departamenta vadītāja p.i.
7082902/29457329
E-pasts: laine.kucinska@mk.gov.lv

Atpakaļ  Uz augšu  Uz sākumlapu