Latvijas Republikas Ministru kabineta tiesību aktu projekti
A A A
Aktualitātes
Par Zolitūdes traģēdijas jautājumiem
Mazinām slogu kopā!
Infografikas
Tiešraides
Gada pārskats - Latvijas valstij piederošie aktīvi
Vispārpieejamie dokumenti saistībā ar a/s "Parex banka" pārņemšanas procesu
Kalendārs
Vakances
Aktuālais jautājums
Informatīvie materiāli
Seko mums
Saziņa
Kontakti

Brīvības bulvāris 36
Rīga, LV - 1520
Tālrunis: 67082800
e-pasts: vk@mk.gov.lv

Valsts kanceleja aicina sabiedrību paust viedokli par ES struktūrfondu programmas „Cilvēkresursi un nodarbinātība” pasākumiem

Valsts kanceleja
02.11.2006
print Nosūtīt
print Drukāt

Valsts kancelejas Eiropas Savienības struktūrfondu departaments aicina sabiedrību paust viedokli par ES struktūrfondu darbības programmas „Cilvēkresursi un nodarbinātība” papildinājuma pasākumiem „Labāka regulējuma politika” un „Cilvēkresursu kapacitātes stiprināšana”.

Pasākums „Labāka regulējuma politika” paredz uzlabot publiskās pārvaldes kapacitāti. Tā galvenās aktivitātes un darbības virzieni ir: publiskās pārvaldes institūciju darbības kvalitātes un efektivitātes paaugstināšana, publiskās politikas veidošanas sistēmas uzlabošana, politiskās ietekmes novērtēšana, administratīvo šķēršļu samazināšana, un likumdošanas regulējuma vienkāršošana.

Pasākums „Cilvēkresursu kapacitātes stiprināšana” ir vērsts uz visu rīcībpolitikas izstrādē un ieviešanā iesaistīto pušu administratīvās kapacitātes stiprināšanu, lai nodrošinātu aktīvu visu interešu grupu līdzdalību un pārstāvniecību politikas procesā un uzlabotu pieņemto politikas lēmumu kvalitāti.

Paredzēts uzlabot gan valsts pārvaldes un pašvaldību administratīvo kapacitāti, gan sociālo partneru un nevalstisko organizāciju spēju kvalitatīvi un pilnā apjomā iesaistīties tautsaimniecībai svarīgu jautājumu risināšanā starptautiskā, nacionālā un reģionālā līmenī.

Priekšlikumus par darbības programmas „Cilvēkresursi un nodarbinātība” papildinājuma pasākumiem aicinām sūtīt elektroniski, pa pastu vai izteikt mutiski Valsts kancelejas Eiropas Savienības struktūrfondu departamentā līdz šā gada 30.novembrim. Dokumenti ir atrodami Valsts kancelejas mājas lapā: http://www.mk.gov.lv, kā arī ES struktūrfondu mājas lapā: http://www.esfondi.lv/page.php?id=546 .

Kontakti saziņai: Valsts kancelejas Eiropas Savienības struktūrfondu departamenta vadītāja vietniece Sanita Vasiļjeva - tālrunis: 7082914, e-pasts: Sanita.Vasiljeva@mk.gov.lv; konsultante Zane Fridrihsberga - tālrunis: 7082913, e-pasts: Zane.Fridrihsberga@mk.gov.lv .

Pielikumā:

1. ES struktūrfondu darbības programmas „Cilvēkresursi un nodarbinātība” papildinājuma 4.1. pasākums „Labāka regulējuma politika”

2. ES struktūrfondu darbības programmas „Cilvēkresursi un nodarbinātība” papildinājuma 4.2. pasākums „Cilvēkresursu kapacitātes stiprināšana”.

 

Jana Vektere
Valsts kancelejas
Komunikācijas departamenta konsultante
Tālr.: 7082919, mob.: 29244699
E-pasts: Jana.Vektere@mk.gov.lv

Atpakaļ  Uz augšu  Uz sākumlapu